Wespennest verwijderen Voorburg

Wespennest verwijderen in Voorburg Leidschendam Den Haag Haaglanden

Als u last heeft van een wespennest in Voorburg, kunt u deze beter snel laten verwijderen. Wespen nestelen zich op verschillende plekken.

Wij bestrijden wespennesten vakkundig en voor een schappelijke prijs. Bij overlast door een wespennest is het verstandig om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen door professionals. We komen vaak dezelfde dag als u in de ochtend belt of de volgende dag als u in de middag belt. Wespen kunnen agressief reageren, steken al snel en bij sommigen mensen zelfs een ernstige allergische reactie veroorzaken. Wij van Alkon willen deze vervelende gevolgen voor jou voorkomen en proberen de overlast die je ervaart door het wespennest zo veel mogelijk te beperken. Wij bezitten de kennis en juiste materialen om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Als je eenmaal een (klein) wespennest hebt gesignaleerd, raden wij ten strengste aan om dit direct te bestrijden. Dit komt omdat het nest gegarandeerd alleen maar groter zal worden en niet vanzelf zal verdwijnen gedurende de zomer. Ons ervaren en enthousiaste team beschikt over de benodigde diploma’s en willen jou zo snel mogelijk komen helpen! 

Weg met het wespennest 
Wij van Alkon hebben een revolutionair vangsysteem genaamd ‘Waspbane’. Het vangt wespen die uw tuin of terras gebruiken om het nest te bevoorraden. Zo wordt de locatie niet doorgegeven aan soortgenoten. Gemiddeld zijn twee tot vier vangsystemen voldoende om u de gehele zomer tegen een wespennest te beschermen. 
Kosten per vangsysteem Waspbane: € 55,00
Navulling bestaande uit voeding en vangpot: € 35,00

Samen met ons netwerk van aangesloten specialisten helpen wij je graag en zijn we altijd bereikbaar en actief. Zorg voor een wesp-vrije zomer zonder onnodige irritaties samen met Alkon: Wwith Alkon, they are all gone! 

Voorkom dat het probleem groter wordt door spoedig contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar: 070 - 387 66 64 / 06 - 15 09 79 45 of 06 - 30 95 44 78, dan bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen! Daarnaast zijn wij bereikbaar via de mail: info@alkon.nl.