Bedrijven

Veel bedrijven kunnen het zich niet permiteren om ongedierte te hebben of te krijgen. Voor klanten en werknemers is het zien van ongedierte vaak een onprettige ervaring en voor het bedrijf een negatieve zaak. Daarom hebben veel bedrijven al een ongediertebestrijder over de vloer om problemen met ongedierte op te lossen of om grotere problemen te voorkomen.

HACCP

Voor bedrijven waar voedingsmiddelen worden bereid, opgeslagen of verhandeld, is het verplicht om volgens de HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points) een bestrijdingsplan te hebben. Dit om het gevaar van een biologische besmetting te inventariseren, te voorkomen of te bestrijden. De andere besmetting gevaren zijn de fysische (oa temperatuur in de koeling) en de chemische (oa schoonmaakmiddelen naast de voedingsmiddelen bewaren).

Het is zeer gebruikelijk voor bedrijven om een jaarcontract af te sluiten met daarin 8 behandelingen of inspecties om zo het ongedierte in het algemeen te beheersen. Uiteraard ontvangt u ook een servicemap met een complete documentatie van alle relevante documenten, zoals een logboek, productinformatie, plattegronden waarop de lokaaspunten en vliegenlampen zijn aangegeven en de rapporten die bij elke behandeling worden afgegeven.

Graag vertellen wij u daar meer over tijdens een vrijblijvend bezoek aan uw bedrijf.
Contracten  worden per kwartaal gefactureerd.

Ook als u al een onderhoudscontract heeft is het misschien interessant om eens verder te kijken en ik weet zeker dat wij u een kwalitatief betere dienst en een lagere prijs kunnen aanbieden.

Servicemap

Voor elke klant een servicemap met daarin:

  • een logboek
  • overzicht van de gemaakte afspraken
  • communicatieblad
  • productinformatie
  • plaats om alle rapporten te bewaren
  • een plattegrond met daarop aangegeven de lokaaspunten
  • overzichtslijst van de lokazen