Wespenbestrijding

Bij overlast van wespen of een wespennest is het raadzaam om dit te laten oplossen door een professionele bestrijder. U kunt uiteraard ook zelf aan de slag, maar past u op! Wespen kunnen gemeen steken en bij sommige mensen een erg vervelende allergische reactie oproepen.

Wij hebben de kennis en de juiste materialen in huis om uw problemen op te lossen:

  • Ook de wespennesten kunnen we voor u bestrijden of verwijderen. Van april tot soms in november toe bouwen wespen hun nest uit tot soms wel 1 meter doorsnede! Hierin kunnen makkelijk 30 - 40 duizend wespen wonen. Een wespennest welke in het voorjaar al gesignaleerd is, wordt door ons aangeraden te bestrijden. De overlast is dan misschien nog niet zo groot, maar dat wordt ook zeker niet minder, wel groter! En verplaatsen doet het zichzelf ook niet.
    Bestrijding van een wespennest is in de regio Haaglanden vanaf € 60,00 (inclusief voorrijden, materiaal. arbeidsloon en BTW)
  • Voor de overlast van wespen op uw terras of in de tuin hebben wij een revolutionair vangsysteem genaamd Waspbane. Deze vangt de wespen die uw tuin of terras gebruiken om te foerageren en kunnen zo niet de lokatie aan de soortgenoten in het nest doorgeven. Vaak zijn 2 - 4 vangsystemen voldoende om uw tuin of terras de hele zomer te beschermen
    Kosten per vangsysteem Waspbane : € 55,00
    Navulling bestaande uit voeding en vangpot : € 35,00