Plaagdieren bestrijding Voorburg

Voor plaagdieren bestrijding in Voorburg zit je goed bij Alkon. Vrijwel ieder bedrijf krijgt ooit te maken met plaagdierenbestrijding, zowel in de winter als in de zomer. Wij van Alkon kunnen je helpen met de bestrijding van vrijwel alle plaagdieren! Ons team van ongediertebestrijders heeft maar liefst 40 jaar ervaring met het bestrijden van muizen, ratten, mieren en nog veel meer! Om jouw restaurant, bakkerij of opslagplaats plaagdiervrij te houden, kunnen wij je verschillende jaarcontracten aanbieden. Deze contracten omvatten meerdere behandelingen zowel tijdens de zomer als de winter. Hierdoor heb je nooit meer last van plaagdieren dankzij onze hoogwaardige bestrijdingsmethodes! Want het is natuurlijk van groots belang om de hygiëne van voedselwaren goed te waarborgen en dat begint bij het verwijderen en voorkomen van plaagdieren.

Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in en rondom Zuid-Holland. Hierdoor zijn wij ervaren met de meest voorkomende plaagdieren en weten wij exact hoe we deze het beste kunnen bestrijden! Onze diploma’s bevestigen dit en wij staan garant voor onze kwaliteit en jouw hygiëne!

Hazard Analysis of Critical Control Points
De Hazard Analysis of Critical Control Points is een verplicht bestrijdingsplan voor bedrijven die voedselwaren en dergelijken opslaan. Met als doel fysische, chemische en biologische besmetting te voorkomen en verspreiding van ziekten tegen te gaan. Ons ervaren team is niet alleen gespecialiseerd in het bestrijden van plaagdieren, maar wij kunnen je ook helpen met het samenstellen van een bestrijdingsplan! Dit doen wij tijdens een vrijblijvende inspectie. Hierbij gaan we het hele pand af en zorgen we ervoor dat we alles hebben beoordeeld. Onder begeleiding van de inspectie gaan we gezamenlijk een bestrijdings- en onderhoudsplan opstellen voor het aankomende jaar!

Het is van groots belang om een professional te vragen voor ongediertebestrijding. Het heft in eigen handen nemen heeft namelijk vaak gezorgd voor onbekwame en gevaarlijke situaties en waarom dan niet gelijk de beste professionals inhuren van Alkon!