Ongediertebestrijding Zuid-Holland

Voor alle klussen op het gebied van ongediertebestrijding in Zuid-Holland moet je bij Alkon zijn. Wij hebben een zeer gemotiveerd en ervaren team, dat zeer snel bij uw bedrijf op de stoep staat. Met 40 jaar werkervaring en de benodigde diploma’s zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk van die vervelende rattenplaag of dat wespennest verlost bent. We komen vaak dezelfde dag als je ’s ochtends belt of de volgende dag als je in de middag belt. Wij geven graag advies om bij een mogelijke HACCP-controle een positieve beoordeling te krijgen. 

Voor ons van Alkon is ongediertebestrijding dagelijkse kost, daarom begrijpen wij de ernst van het probleem en pakken we het vakkundig aan. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Uw bedrijf vrij van ongedierte 
Om ongedierte te verwijderen en weg te houden, sluiten wij een contract met de klant. 
We sluiten een jaarcontract van minimaal acht behandelingen. Deze worden over het gehele jaar verspreid. Waarbij de accenten in die periode van het jaar liggen waar het het meest nodig is. Voor veel bedrijven is ongedierte een lastige zaak. Het kan het beeld van een bedrijf aardig verpesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven waarbij voedingsmiddelen worden bewerkt of verhandeld. Hier is absoluut geen ruimte voor ongedierte. Wij van Alkon zijn er voor u om dit aan te pakken. Door onze kleinschaligheid leveren wij werk van kwaliteit voor een scherpe prijs. Met een vrijblijvend bezoek aan uw bedrijf wordt er gekeken wat het probleem precies is en hoe het aangepakt kan worden. Zo wordt er een efficiënt plan gevormd. Last hebben van ongedierte is al vervelend genoeg. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw pand met zo min mogelijk overlast ongediertevrij wordt en blijft 
With Alkon they are all gone!

Ons zeer gemotiveerde team is enthousiast om u te komen adviseren en helpen. Bent u  geïnteresseerd? Bel dan gauw 070 - 387 66 64 of 06 - 15 09 79 45, dan bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen! Daarnaast zijn wij bereikbaar via de mail: info@alkon.nl.