Ongediertebestrijding Voorburg

Ongediertebestrijding Voorburg Leidschendam Den Haag Haaglanden

Voor ongediertebestrijding in Voorburg e.o. moet je bij Alkon zijn. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf weer vrij is van ongedierte en doen er alles aan om dat te behouden. Voor bedrijven waar hygiëne een belangrijk punt is, is het voorkomen of verwijderen van ongedierte noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij bedrijven die voedingsmiddelen verwerken, vervoeren of verhandelen. Deze bedrijven kunnen namelijk een HACCP-controle verwachten. HACCP staat voor Hazard Analysis of Critical Control Points. Voor dit soort bedrijven is het ook vereist om een bestrijdingsplan te hebben. Bij Alkon ontvangt u duidelijk HACCP-advies, om zo een positieve HACCP-score te behalen. Ons team is zeer gemotiveerd en zullen er alles aan doen om snel bij uw bedrijf op de stoep te staan. Met 40 jaar werkervaring en de benodigde diploma’s zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk van die vervelende rattenplaag of dat wespennest verlost bent. We komen dezelfde dag als u ’s ochtends belt of de volgende dag als u in de middag belt. Voor ons van Alkon is ongediertebestrijding een dagelijkse routine, hierdoor snappen wij hoe belangrijk het probleem is en pakken we het vakkundig aan. De hygiëne van uw bedrijf en uw tevredenheid staan bij ons voorop! 

Weg met ongedierte in uw bedrijf 
Voor wij aan de slag gaan wordt er een contract afgesloten. Dit is een jaarcontract van minimaal acht behandelingen per jaar. Deze worden over het gehele jaar verspreid. Voor ongedierte is er in vrijwel geen enkel bedrijf plaats. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf  ongediertevrij. Wordt en ook blijft!

Door onze kleinschaligheid leveren wij werk van kwaliteit voor een schappelijke prijs. Met een vrijblijvend bezoek aan uw bedrijf wordt er gekeken wat het probleem precies is en hoe het aangepakt kan worden. Zo wordt er een efficiënt plan gevormd: With Alkon, they are all gone!

Ons zeer gemotiveerde team is enthousiast om u te komen helpen. Bent u geïnteresseerd? Contact ons dan gauw 070 - 387 66 64 of 06 - 15 09 79 45, dan bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen! Daarnaast zijn wij bereikbaar via de mail: info@alkon.nl.