Muizenplaag bestrijden Den Haag

Muizen- of Rattenplaag bestrijden in Den Haag? Alkon!


Een muizen- of rattenplaag bestrijden klinkt als een klus voor Alkon. Muizen- of rattenplagen bestrijden is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt. Wat je in cartoons ziet, is compleet anders dan de werkelijkheid. Er komen allemaal ingewikkelde valkuilen en chemische stoffen bij kijken. Het is dan ook zeer verstandig om een ervaren professional in te huren om het werk voor jou te doen! Ons team van experts zal er op een strategische manier voor zorgen dat je geen last meer hebt van de ratten- of muizenplaag! Muizen en ratten kunnen uw bedrijf namelijk veel schade toedienen. Muizen knauwen kabels door, verspreiden ziektes en kunnen zorgen voor chemische schade door bijvoorbeeld in contact te komen met voedsel in jouw woning. Daar wil je dus zo snel als mogelijk van af en wij helpen u daar graag bij!

Bij het bestrijden van een muizen- of rattenplaag is het ontzettend belangrijk om te weten wat je doet! Met onze 40 jaar aan ervaring in en rondom Den Haag kunnen wij verzekeren dat wij u van de muizenplaag af kunnen helpen!

Bedrijven of Particulieren
Een muizen- of rattenplaag bestrijden vraagt om een doordacht onderhoudsplan dat door professionals is opgesteld en tot in detail is uitgewerkt. Hierdoor voorkom je toekomstige plagen. Daarbij is het belangrijk dat er onderscheid wordt gemaakt tussen bedrijven en particulieren. Voor een bedrijf is het namelijk verstandig om regelmatig een behandeling  uit te voeren. Aangezien je als bedrijf aan het HACCP moet voldoen. Het is dan ook gebruikelijk om acht behandelingen per jaar in te plannen. Voor een particulier zijn twee bezoeken voldoende voor een bevredigend resultaat. Tijdens deze bezoeken zullen wij lokazen plaatsen en u advies geven om muizen of ratten te houden.

Het is van groots belang om een professional te vragen voor ongediertebestrijding. Het heft in eigen handen nemen heeft namelijk vaak gezorgd voor onbekwame en gevaarlijke situaties en waarom dan niet gelijk de beste professionals inhuren van Alkon!