Kosten ongediertebestrijding Voorburg

Kosten ongediertebestrijding Voorburg Leidschendam Den Haag Haaglanden
Ongediertebestrijding in Voorburg wordt door Alkon gedaan voor een schappelijke prijs. Dit is mogelijk doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn, waarbij geen sprake is van hoge overheadkosten. Ons enthousiaste team gaat effectief aan de slag om uw pand te beschermen tegen ongedierte. Dit is een goede investering, omdat de kosten van aantasting door ongedierte ontzettend hoog op kunnen lopen als het niet vroegtijdig aangepakt wordt. Wij van Alkon komen snel in actie voor u , om de schade die het ongedierte kan aanrichten te beperken. De benodigdheden om uw pand ongediertevrij te houden kun je vinden bij Alkon.
Om u een indicatie te geven van de prijzen die wij voor onze producten hanteren hier wat voorbeelden: 
Kartonnen lokdoosjes: in combinatie met een jaarcontract gratis; 
Elektrische insectenvangers: vanaf €205,00; 
Insecten verwijderen: vanaf €65,00; 
Mottenval: €15,00
Tomcat RTU (muizen lokdoos): €5,00; 
Tomcat LP (ratten lokdoos): €25,00. 

Onze producten gaan lang mee, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de duurzaamheid. Overigens leveren wij deze producten voordelig. Onze prijzen liggen vaak onder de adviesprijs. Want ook wij vinden het belangrijk dat uw pand ongediertevrij blijft. 
Ons netwerk van aangesloten specialisten is altijd bereikbaar en actief. Wij zijn er dus voor u als u advies nodig hebt over onze producten. Waar kunt u de vallen het beste plaatsen? Hoe veel moet je er aanschaffen? Hoe veel behandelingen verwachten wij dat u nodig heeft? Met al dit soort vragen kan je bij ons enthousiaste team terecht. Ons team beschikt immers over alle benodigde diploma’s. Voor onze gekwalificeerde medewerkers is het bestrijden van ongedierte dagelijkse kost. Om u te helpen is onze passie. Als u tevreden bent zijn wij dat ook. With Alkon they are all gone!