Houtwormbestrijding Voorburg

Houtwormbestrijding in Voorburg Leidschendam Den Haag Haaglanden

Houtwormbestrijding in Voorburg e.o. is voor Alkon dagelijkse kost. Vloeren en zolders kunnen de dupe worden van de houtworm. Deze indringende beesten kunnen flink wat schade aanrichten aan houtwerk. Wij van Alkon zorgen er met een vloeibare insecticide voor dat de houtwormen verdwijnen. Daarnaast worden de houtwormkevers die voor de eitjes zorgen ervan weerhouden om zich door het hout te boren. Met onze behandeling garanderen wij dat de behandelde delen voor minimaal 5 jaar houtwormvrij blijven. Na de behandeling ontvangt u een certificaat met daarop de garantietermijn, het gebruikte middel, het gehalte werkzame stoffen en het toelatingsnummer van het product. Alkon beschermt uw houtwerk tegen de indringende houtworm! Wij van Alkon gaan snel en effectief te werk. Hoe sneller ons enthousiaste team de houtwormen aanpakt, hoe minder schade er aangericht kan worden. 

Alkon tot je dienst 
Ons zeer enthousiaste en vakkundige team zorgt ervoor dat u snel van uw houtwormen af bent. Ons team is erg gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen om u van de houtwormen te verlossen. Alle beschikbare diploma’s zijn bij ons aanwezig. Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn, kunnen wij u voor een schappelijke prijs effectief te hulp schieten. Wij zijn vaak binnen dezelfde dag aanwezig als je ’s ochtends belt of de volgende dag als je ’s middags belt. Ons doel is om u tevreden te maken en u weer comfortabel in uw eigen pand te laten voelen. Wij willen u zo spoedig mogelijk helpen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! With Alkon they are all gone!

Voor een gratis inspectie en voor een vrijblijvende offerte neem je contact op met Alkon en vraagt u naar Ron Hermans. Contact opnemen kan via: 070 - 387 66 64 / 06 - 15 09 79 45 of 06 - 30 95 44 78.
Daarnaast zijn wij bereikbaar via de mail: info@alkon.nl.