Milieuvriendelijke ongedierte bestrijding Zuid-Holland

Het is de 21ste eeuw en zelfs bij ongediertebestrijding, ook in Zuid-Holland, is een milieuvriendelijke oplossing een zeer verstandige keuze! Bij Alkon staan duurzaamheid en het waarborgen van de kwaliteit op nummer 1. Wij werken dan ook veelal met duurzame en milieuvriendelijke producten, zoals erkende en toegelaten pesticiden en instrumenten die vrij zijn van zware metalen! Zo dragen wij ook bij aan het creëren van een duurzame en veilige toekomst zonder dat onze service daar onder lijdt. Want het moet natuurlijk niet ten koste gaan van onze kwaliteit. Daarom hebben wij grondig onderzoek gedaan naar moderne en vooral milieuvriendelijke ongediertebestrijdingsmethoden. Met succes!

Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in en rondom Zuid-Holland. Hierdoor zijn wij ervaren met de meest voorkomende plaagdieren en weten we hoe we deze het beste kunnen bestrijden! Onze diploma’s bevestigen dit en wij staan garant voor onze kwaliteit en uw hygiëne!

Onze producten
Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk helpen, ook na de behandelingen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat u na de behandeling altijd advies van ons zal krijgen die u zal helpen om ongedierte te voorkomen! Naast deze adviezen en de behandelplannen bieden wij ook eenmalige behandelingen om tijdelijke mierennesten, vlooien of wespennesten te verwijderen! Als u in de ochtend belt, helpen we u dezelfde dag nog! Als je in de middag of avond belt, staan we de volgende ochtend op uw stoep om het klusje af te maken!

Een snelle klus gedaan door professionals, hierdoor hoef je nooit meer een vinger uit te steken en heeft u toch uw  woning of uw bedrijf vrij van ongedierte! Because with Alkon, they’re all gone!